Koninklijke Marechaussee en BPI Services tekenen contract voor levering Mobile Capture Devices

Koninklijke Marechaussee en BPI Services tekenen contract voor levering Mobile Capture Devices

De Koninklijke Marechaussee en BPI Services hebben een contract getekend voor de levering van 1100 iMatch Mobile Capture Devices en vierduizend softwarelicenties. De iMatch is een lichtgewicht, snel en betrouwbaar identificatie–verificatie apparaat voor mobiel politiewerk en grenscontrole.

“Wij zijn verheugd dat wij de Mobile Capture Devices voor de Koninklijke Marechaussee gaan leveren. Dit contract is een belangrijke volgende stap in onze strategie om mobiele identificatie oplossingen te leveren die voldoen aan de strenge technische – en beveiligingseisen van professionals in de Grensbewaking en Politie”, aldus Arjen Baan, directeur van BPI.

De GridLer iMatch is een state-of-the-art Mobile Capture Device met geïntegreerde technologieën zoals een PIV-gecertificeerde vingerafdrukscanner, een contact smartcardlezer en een NFC e-MRTD-lezer. Het opladen kan draadloos of met mini-USB worden gedaan. De iMatch maakt verbinding met een smartphone naar keuze met een veilige Bluetooth Low Energy-verbinding die uniek is in de markt.