KPN integreert alle securitydiensten in KPN Security

Onder de naam KPN Security heeft KPN zijn securityorganisaties samengevoegd. Hiertoe behoren naast KPN Security Services ook de securitydiensten van de in 2017 overgenomen bedrijven DearBytes en QSight IT.

Met zijn complete dienstenpakket aan securityoplossingen is KPN Security een van de grootste spelers in de Nederlandse markt op het gebied van IT-security. KPN Security is daarbij een volledig Nederlandse dienstverlener. Alle soorten organisaties in het bedrijfsleven en de overheid kunnen met KPN Security hun data, netwerk en IT-systemen optimaal beveiligen.

KPN Security gaat de zakelijke markt over de volle breedte bedienen, zowel kleine als middelgrote bedrijven, en ook het grootbedrijf en de overheid. Voor het kleinbedrijf biedt KPN Security met name kant en klare securitydiensten: eenvoudig, effectief en betaalbaar. Middelgrote bedrijven die security willen uitbesteden, kunnen bij KPN Security terecht voor managed securitydiensten, van protectie en detectie tot respons en preventie. Voor het grootbedrijf en de overheid worden securityoplossingen aangeboden als onderdeel van de integrale dienstverlening door KPN.

Verder heeft KPN Security een specifiek onderdeel dat zich richt op security-innovatie en daarbij geavanceerde technologie├źn toepast, zoals artificial intelligence en machine learning. KPN Security zet in zijn dienstverlening bovendien ook de ervaring en kennis in die KPN opdoet met de beveiliging van zijn eigen netwerken.