Lobeco distributeur Secure Logiq

Lobeco distributeur Secure Logiq

Lobeco Fire + Security is distributeur geworden van Secure Logiq in de Benelux. Secure Logiq is een toonaangevende producent van ultra high performance HD-videoservers en is volledig toegespitst op de ontwikkeling van geavanceerde verwerking van videodata en opslagtechnologie voor videobewaking.

Sinds 2011 ontwikkelt Secure Logiq het ontbrekende stukje van de HD-videosurveillance puzzel: servers die speciaal zijn ontworpen voor HD-surveillance. Een nieuw concept in de videosurveillance industrie waarbij een team van technische experts meer dan zestig jaar ervaring heeft met zowel IP CCTV als servers.

Secure Logiq concentreert zich op het leveren van producten met de grootste opslagcapaciteit, de snelste en beste prestaties op het gebied van HD-videoverwerking en opslagtechnologie. Het productassortiment van Secure Logiq omvat workstations, HD servers en Client Stations waarmee videobewakingssystemen kunnen worden geoptimaliseerd. De Secure Logiq productenrange is scherp geprijsd en geschikt voor kleine, middelgrote tot grote toepassingen.