Lobeco exclusief distributeur van GEMOS PSIM oplossing

Lobeco exclusief distributeur van GEMOS PSIM oplossing

Lobeco Fire + Security is de exclusieve distributeur geworden van het GEMOS beveiligingsinformatiebeheersysteem voor de Benelux. GEMOS is een geavanceerde alles-in-één software- en hardware PSIM oplossing die ontwikkeld is door de Duitse firma ela-soft. Dit is een toonaangevende ontwikkelaar van geïntegreerde PSIM oplossingen.

Met het GEMOS veiligheidsbeheersysteem in het portfolio geeft Lobeco Fire + Security Benelux installateurs en integrators de mogelijkheid om geavanceerde PSIM-systemen aan de markt aan te bieden.

GEMOS maakt gebruik van eigen een hardware-infrastructuur. Hiermee kan er een perfect projectontwerp aan de klant worden aangeboden, inclusief uitgebreide redundantie van servers, netwerken en subsystemen. Qua schaalbaarheid is GEMOS zeer flexibel. Het kan worden gebruikt van zeer kleine installaties, zoals brandalarmsysteem visualisaties tot grote en complexe systemen met meerdere verschillende subsystemen.

Het GEMOS platform heeft meer dan heeft meer dan 750 native geïntegreerde interfaces voor subsystemen zoals branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, video (analoog, hybride, IP-video), communicatie (analoog, digitaal, SIP, intercom), perimeter en grondopsporing-laserscanner, media technologieën, gebouwbeheersystemen (BMS), radio data (Tetra), nooddeuren, omgevingssensoren, personen noodsituatiesystemen, verlichtingsapparatuur en beveiligingsdrones.