Mactwin security provider voor Geldservice Nederland

Mactwin security provider voor Geldservice Nederland

Mactwin is ook de komende vijf jaar verantwoordelijk voor alle technische beveiliging van Geldservice Nederland. Dinsdag 10 november is het contract tussen beide partijen getekend.

Mactwin is marktleider in het bancaire segment en is vanaf het eerste moment, ruim twintig jaar geleden, betrokken bij de cash centers van de grootbanken. Adri Rots, algemeen directeur van Mactwin, zegt dat dit contract precies aangeeft waar Mactwin voor staat. “Om zo lang security partner te mogen zijn voor een opdrachtgever in het hoogste risico segment moet je continu in beweging zijn. We hebben te maken met hoge risico’s en een grote afhankelijkheid van de security maatregelen. Innovatie, kwaliteit en servicegerichtheid zijn bepalend voor ons succes.”

Financieel directeur Victor de Wolff van GSN is blij met de samenwerking met Mactwin. “Mactwin is al ruim twintig jaar onze security partner. Zij behoren tot onze best performing key suppliers. Security is voor de continu├»teit van onze dienstverlening (het waarborgen van de beschikbaarheid van contant geld in Nederland) van groot belang. De knowhow en kwaliteit van Mactwin staan op een hoog niveau. Wij vertrouwen op de toegevoegde waarde van Mactwin om onze processen optimaal veilig te houden.”