Milestone Community Days in Barcelona

Milestone Community Days in Barcelona

De jaarlijkse Milestone Community Days (MIPS) vonden begin februari plaats in Barcelona. Honderden channel partners van Milestone, waaronder distributeurs, system integrators en consultants en alliance partners, zoals camerafabrikanten, software integrators en leveranciers van hardware, waren aanwezig op het driedaagse evenement.

Milestone presenteerde nieuwe producten en initiatieven voor 2018. Belicht werd hoe intelligente videosystemen mensen en organisaties helpen bij het verwerken en inzetten van een steeds verder toenemende hoeveelheid data die wordt verzameld door deze en andere gebouwbeheersystemen. Dankzij intelligente video kunnen potentiële incidenten eerder worden gedetecteerd en kunnen patronen in het gedrag van mensen worden ontdekt. Keynote spreker was Louis Richardson van IBM Watson, die sprak over de voordelen die intelligente lerende systemen kunnen bieden.

De honderden deelnemers konden direct kennis maken met systemen tijdens de ‘partner showcase’ met meer dan dertig exposanten. Een belangrijk onderdeel van het evenement is netwerken waarbij klanten contacten kunnen leggen met de partners van Milestone en gesprekken tussen partners leiden tot nieuwe ideeën en zakelijke mogelijkheden. Dit sluit aan bij het uitgangspunt van Milestone om kennis te delen en doorlopend te streven naar innovatie.

De Milestone community partners toonden tijdens sessies uiteenlopende integraties met de XProtect videomanagementsoftware en aanvullende producten van video analytics ‘on the edge’ tot het aansturen van sensoren via het platform. Milestone Diamond Partners die het evenement sponsorden waren NetApp, Axis Communications, Hikvision en Allied Telesis.