Mobiele toegangssystemen bij Dorma+Kaba tijdens Security Essen

Mobiele toegangssystemen bij Dorma+Kaba tijdens Security Essen

Dorma+Kaba presenteert zich tijdens Security Essen (27 tot en met 30 september in Duitsland) voor het eerst gezamenlijk sinds de fusie tussen Dorma en Kaba met het volledige portfolio. Te zien zijn ‘slimme’ oplossingen voor toegangbeheer voor verschillende vereisten, bedrijfstakken en bedrijfsgroottes. Op de stand worden zowel mechanische als elektronische sluitsystemen getoond, van deurdrangers tot automatische deuren en mobiele wandsystemen.

Kaba exivo is een webbased toegangssysteem dat ‘Access Control as a Service’ biedt. Kleine en gemiddeld grote ondernemingen kunnen samen met een exivo partner hun toegangbeheersysteem eenvoudig ontwerpen, installeren, instellen en bedienen. Hiervoor is op de locatie geen server of software benodigd.

Een andere oplossing die is te zien is specifiek ontwikkeld voor hotels, waarbij een smartphone of smartwatch kan dienen als kamersleutel. Hotelgasten checken online in via hun smartphone of smartwatch en ontvangen een sleutel. De smartphone of smartwatch dient vervolgens als fysieke sleutel om de deur van de hotelkamer te openen. Het systeem is ook te gebruiken door bijvoorbeeld fitness- en wellnesscentra.

Ook op de stand te zien is de explosiebestendige draaideur Geryon. Deze versterkte deur beschermt mensen in gebouwen tegen glassplinters en sluit explosiebestendige gevels volledig af. Tot slot kunnen bezoekers in het Virtual Design Center een indruk krijgen van de nieuwe opzet van Dorma+Kaba en het productaanbod van het bedrijf.

Dorma+Kaba is te vinden in hal 3 op stand 3B30.

Copyright © 2016 Security Press/BEVEILIGING