Naamswijziging ANVD en Perfect Security in SERIS Group

De beveiligingsbedrijven ANVD en Perfect Security gaan verder onder de naam SERIS Group. De komende periode richt SERIS Group zich op de verdere integratie van beide bedrijven en het bouwen van een organisatiestructuur voor de toekomst. SERIS Group zal de Nederlandse eigenheid van beide bedrijven behouden.

Danny vandormael, CEO SERIS Group Benelux: “SERIS Group heeft beginnende internationale ambities. Hierbij vinden we aandacht voor lokale marktomstandigheden zeer belangrijk. Daar willen wij onze organisatie voor honderd procent op af stemmen. Vanuit dit perspectief hebben we in 2010 Perfect Security en in 2011 ANVD overgenomen. Beide bedrijven bestaan al decennia in Nederland en bieden een krachtig fundament voor de toekomst. De introductie van de naam SERIS Group in Nederland betekent niet dat er een nieuwe speler toetreedt tot de Nederlandse markt. We willen een lokale speler zijn met het voordeel van de continu├»teit en stabiliteit van een internationale groep.”

Henk Boxma, Operationeel Directeur SERIS Group Nederland: “Voor onze klanten verandert er, behoudens de naam, eigenlijk niets. Onder de naam SERIS Group gaan we de markt eenduidiger benaderen met een totaaloplossing voor beveiliging en bewaking. We richten ons uitsluitend op security en safety. Onze aandacht ligt op innovatie en het leveren van kwaliteit. Met de SERIS Group zijn we in staat om dit verder vorm te geven en groei te realiseren.”