Nieuwe showroom in Europees hoofdkantoor Hanwha Techwin

Nieuwe showroom in Europees hoofdkantoor Hanwha Techwin

Hanwha Techwin heeft onlangs een nieuw Europees hoofdkantoor geopend in Chertsey (Engeland). Hier is een speciale Wisenet showroom ingericht, waar onder meer demonstraties zijn te volgen van de nieuwe Wisenet X ‘extreme performance’ cameraserie, de 4K Wisenet P en Wisenet Q camera’s.

“In de showroom hebben we een meldkamer nagebouwd waarmee we veel van de praktische functies die zijn ingebouwd in onze camera’s kunnen demonstreren”, aldus Chris Parry, Country Manager UK & Ireland bij Hanwha Techwin Europe. “Door het hele gebouw heen zijn camera’s ge├»nstalleerd en ook ons parkeerterrein is voorzien van videobewaking. Hierdoor kunnen we in real-time de voordelen laten zien van de nieuwste technologie voor videobewaking.”

Vanuit de ‘meldkamer’ kunnen bezoekers een groot aantal Wisenet camera’s live bedienen en testen met behulp van spotmonitoren en een grote videowall. Hiermee kunnen onder meer de analytics worden toegepast in een praktijkomgeving zoals ANPR (nummerbordherkenning), people counting en heat-mapping, privacy masking en de geavanceerde Gyro digitale beeldstabilisatie.