Oprichter CSL uitgeroepen als IFSEC Global Influencer 2020

Oprichter CSL uitgeroepen als IFSEC Global Influencer 2020

IFSEC Global heeft Simon Banks, voorzitter van de British Security Industry Association (BSIA) en oprichter van CSL, uitgeroepen tot de belangrijkste influencer voor Commercial Security.

Gekozen op basis van nominaties en beoordeeld door een selectie van gerespecteerde juryleden, zijn de belangrijkste influencers gekozen in zeven categorieën, met genomineerden en winnaars die vanuit de gehele wereld komen.

Simon Banks richtte CSL op in 1996 en is nog steeds sterk betrokken bij het bedrijf. Daarnaast is hij voorzitter van de British Security Industry Association (BSIA) en bestuurslid van de National Security Inspectorate (NSI) en BAFE in Engeland.

Hij begon zijn carrière in deze sector als stagiair en door zijn werk als voorstander van vaardigheden en opleidingen werd hij door zijn collega’s erkend voor deze prestigieuze titel. In 2011 heeft hij ‘Apprentices for Fire and Security’ opgericht, dat duizenden leerling-ingenieurs binnen de veiligheidssector heeft geplaatst en ook de beveiliging fabrikanten voor het Trailblazer-kader van de overheid vertegenwoordigt.