Output distributeur audiovisuele producten van Hikvision

Output distributeur audiovisuele producten van Hikvision

Output uit Den Bosch is distributeur geworden van diverse audiovisuele producten van Hikvision, zoals displays, interactieve schermen, LED walls en mobiele LED oplossingen.

De interactieve displays van Hikvision bieden flexibele multifunctionele oplossingen met 4K-resolutie en de mogelijkheid tot zeer nauwkeurig schrijven op het scherm. Daarnaast beschikken ze over ingebouwde whiteboard-software en draadloze schermprojectie.

De digital signage producten van Hikvision zijn voorzien van een excellente display performance, met de mogelijkheid tot het uploaden van software om eigenhandig geprogrammeerde visuals en schema’s te kunnen afspelen.

Hikvision levert ook hoogwaardige LED-walls voor verschillende scenario’s, zoals LED’s voor binnen en buiten, verhuur, transparante LED’s, LED-posterdisplays, LED-video walls en meer. De LED-walls zijn voorzien van remote controlling, optionele dubbele voeding, signaalredundantie en automatische ontvochtiging.

De LCD-video walls van de fabrikant leveren uniforme kleuren, hoogwaardige helderheid en een hardware-ontwerp van industriƫle kwaliteit. Videowall-controllers bieden signaaloverdracht zonder vertraging en verlies, flexibele besturingsmodi en meerdere signalen en resoluties.