Partnerschap ASSA ABLOY Opening Solutions en Van Gogh Museum

Partnerschap ASSA ABLOY Opening Solutions en Van Gogh Museum

ASSA ABLOY Opening Solutions is toegetreden als member van de Global Circle van het Van Gogh Museum. Voor een periode van tenminste drie jaar zal ASSA ABLOY niet alleen beveiligingsoplossingen bieden, maar tevens bijdragen aan de ontwikkeling van inspirerende museumactiviteiten.

ASSA ABLOY is al jaren huisleverancier van het Van Gogh Museum. Met miljoenen bezoekers per jaar en vele kunstwerken van onschatbare waarde, is controle over deuren en toegangspunten van essentieel belang. “Een jarenlange en bijzonder prettige samenwerking resulteert in het aangaan van dit partnerschap. Het is ons doel die op duurzame wijze voort te zetten en dit tevens naar onze relaties uit te dragen”, aldus Marcel Borsboom, Channel Manager bij ASSA ABLOY.

Normaliter ontvangt het museum jaarlijks miljoenen bezoekers, waarvan velen uit het buitenland. Antonio Pesare, die onder andere verantwoordelijk is voor de beveiliging van het museum: “Als één van de drukstbezochte musea is het zaak om zowel de veiligheid als de beveiliging op orde te hebben. Daarom hebben wij destijds gekozen voor ASSA ABLOY. De oplossingen en service zijn dik in orde, evenals de prettige samenwerking die nu resulteert in het lidmaatschap van de Global Circle. Juist in deze onzekere periode is dat erg belangrijk voor ons.”

Met de ondersteuning van ASSA ABLOY ontwikkelt het museum allerlei speciale activiteiten. Voorbeelden zijn inspirerende workshops voor jong en oud, lezingen voor museumbezoekers over tentoonstellingen en recent onderzoek en interactieve presentaties in de vaste collectie. Marcel Borsboom: “Het Van Gogh Museum is met recht één van de mooiste musea waar wij onze naam graag aan verbinden. Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking en kijken uit naar vele mooie successen met elkaar.”