PG Security Systems introduceert Nearity audio- en videosystemen

PG Security Systems introduceert Nearity audio- en videosystemen

PG Security Systems heeft het assortiment uitgebreid met de audio- en videosystemen van Nearity. Van 360 graden speakers met een sublieme geluidsverwerking, webcams van 2MP tot 8MP kwaliteit en zogenoemde All-In-One solutions met een camera, microfoon en speaker om alle facetten van online communicatie op de juiste manier te ondersteunen.

Scherpe beelden en een hoge geluidskwaliteit vormen de basis van communicatie. Met de toepassingen en oplossingen van Nearity is de communicatie duidelijk, stabiel en overal toepasbaar.

Via een laptop (Windows, Mac, Linux) en enkel een LAN poort of via USB zijn de Nearity producten via Plug & Play inzetbaar binnen een zeer korte tijd. Gebruikers kunnen direct starten via hun voorkeur van programma. Of het nu een Zoom meeting is, of via Microsoft Teams, of een videocall met meerdere personen via Facebook.

De A20 van Nearity is een 360 graden speaker én microfoon, welke het mogelijk maakt om kwalitatieve communicatie (duplex) te ondersteunen met onder andere een AI-toepassing, waarbij bijvoorbeeld achtergrondgeluiden worden weggefilterd, ruis wordt onderdrukt en door het gebruik van hoogwaardige A-Klasse componenten de best mogelijke kwaliteit op het gebied van horen en spreken via een online platform is verzekerd.