PG Security Systems organiseert roadshow over beveiligen in de toekomst

PG Security Systems organiseert roadshow over beveiligen in de toekomst

PG Security Systems toont samen met toonaangevende fabrikanten op woensdag 14 september tijdens een roadshow in Vianen wat de ontwikkelingen zijn én gaan worden in de beveiligingsbranche.

Tijdens het programma met fabrikanten als Hikvision, Dahua, Network Optix en Motorola Solutions komen de nieuwste producten aan bod en wordt dieper ingegaan op het totaal vernieuwde pakket van Services & Diensten dat speciaal is ontwikkeld om klanten van PG Security Systems klaar te maken voor de (nabije) toekomst.

Van elk merk zijn innovatieve oplossingen te zien op het gebied van beveiliging die beveiligingsinstallateurs meerwaarde bieden en onderscheidend maken ten opzichte van concurrenten. Een voorbeeld is een cloud-oplossing met het zogenoemde ‘recurring business model’. Iedere fabrikant zal uitleg geven hoe zij de toekomst zien van beveiligen. Ook staan zij met werkende oplossingen op het event voor een demonstratie en uitleg.

De PG Roadshow vindt plaats op woensdag 14 september bij het Van der Valk Hotel in Vianen. De aanvang is 12.00 in de middag. Klik hier voor meer informatie en registratie.