Radboud Universiteit gunt beveiligingsdiensten aan SERIS

Radboud Universiteit gunt beveiligingsdiensten aan SERIS

De Radboud Universiteit in Nijmegen heeft voor haar eigen dienstverlening behoefte aan extra capaciteit vanuit een particuliere beveiligingsorganisatie. Voor het leveren van beveiligingsdiensten is onlangs een onderhandse aanbesteding afgerond. De universiteit heeft de opdracht aan SERIS gegund.

De nadruk in het aanbestedingstraject lag vooral op het realiseren van een kwalitatief goede, flexibele en efficiƫnte voorziening voor de uitvoering van portier- en receptiediensten. De beveiligers van SERIS dragen zorg voor het openen en sluiten van de gebouwen en het verlenen van service aan studenten, docenten en bezoekers. Daarnaast houden zij toezicht op de gebouwen en zorgen zij voor de bewaking en beveiliging in de gebouwen.

De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar (met tweemaal twee optie jaren) en gaat officieel per 1 mei 2016 in. Jan van Dijk, Commercieel Directeur bij SERIS: “We zijn er trots op dat we een samenwerking met de Radboud Universiteit zijn aangegaan. Een referentie met naam in Nijmegen past binnen onze nationale groeiambitie.”