SALTO Systems introduceert papieren, bamboe en houten gastenkaarten voor hotels

SALTO Systems introduceert papieren, bamboe en houten gastenkaarten voor hotels

SALTO Systems heeft papieren, bamboe en houten gastenkaarten ontwikkeld voor onder andere hotels. De papieren toegangskaarten voor hotelgasten zijn gemaakt van duurzame houtvezels en licht van gewicht.

Van toegangskaarten gemaakt van biologisch afbreekbaar FSC-hout is bewezen dat deze veel milieuvriendelijker zijn dan traditionele plastic toegangskaarten en toch zijn deze net zo duurzaam in gebruik als een plastic variant. Toegangskaarten van hout of papier zullen een goede indruk maken op gasten door hun natuurlijke esthetische aantrekkingskracht.

“Bij SALTO staat duurzaamheid voorop en geven wij om het milieu. Wij zijn al een lange tijd geleden gestart met milieuvriendelijke initiatieven die meer duurzame bronnen en minder papier, plastic en fossiele brandstoffen gebruiken”, aldus Aznar Sethna, Hoofd Sales en Marketing bij SALTO Systems. “Van een volledig digitale gebruikerservaring tot hotelkamersleutels van duurzaam papier of hout: duurzame oplossingen hebben prioriteit in het hele SALTO-portfolio.”

Gemaakt in dezelfde afmetingen als traditionele plastic toegangskaarten ziet en voelt de milieuvriendelijkere kaart van SALTO er hetzelfde uit. De toegangskaarten voor hotelgasten zijn gemaakt van hout en papier met FSC-certificaat (duurzaam gekapt hout) en van berkenhout, een houtsoort die ideaal is om een plasticvrije oplossing te bieden.

De milieuvriendelijke toegangskaarten zijn duurzaam, herbruikbaar en gemakkelijk in gebruik. Net als traditionele plastic sleutelkaarten hebben de SALTO toegangskaarten voor hotelgasten een hoogwaardige NXP MIFARE Ultralight RFID-chip die volledig compatibel is met SALTO smart locks.

Naast de witte papieren variant zijn de houten toegangskaarten verkrijgbaar in drie verschillende versies: bamboe, kersenhout en zwart walnotenhout. Deze milieuvriendelijke toegangskaarten kunnen ook worden gepersonaliseerd met het logo van het hotel.