SALTO Systems met mobiele technologie op Amsterdam Security Expo

SALTO Systems met mobiele technologie op Amsterdam Security Expo

SALTO Systems toont tijdens de Amsterdam Security Expo de belangrijke rol van mobiele technologie in toegangscontrole. Enerzijds maakt de toegangspas of tag steeds vaker plaats voor de mobiele sleutel, anderzijds krijgt de smartphone er een stukje toegangsbeheer bij. Daardoor is het beheer veel minder aan tijd en plaats gebonden. Dankzij de mobiele technologie kan de verantwoordelijke bovendien sneller op live toegangsgebeurtenissen reageren en blijft het systeem actueel.

De Amsterdam Security Expo is een nieuw concept van de vroegere vakbeurs Safety & Security Amsterdam en richt zich meer op de ontwikkelingen en innovaties in de branche. De beurs vindt plaats van dinsdag 31 oktober tot en met donderdag 2 november in Amsterdam RAI. SALTO is op de Expo te vinden in hal 12 op standnummer 12.508.

De ontwikkeling van mobile is niet slechts een nieuwtje, maar is inmiddels een vaste waarde in de toegangscontrole van SALTO. Dit komt praktisch naar voren in de vele toegangscomponenten die met de mobiele technologie zijn uitgerust voor oplossingen in de meest uiteenlopende situaties. De mobiele oplossingen zijn te herkennen aan JustIN Mobile en SALTO KS voor toegangscontrole in de cloud via de smartphone. Daarbij introduceert SALTO het gloednieuwe KS Connect, een cloud-verbonden service platform waarmee allerlei diensten geïntegreerd kunnen worden.