SALTO Systems NL is verhuisd naar nieuw adres in Amsterdam

SALTO Systems NL is verhuisd naar nieuw adres in Amsterdam

De Nederlandse business-unit van SALTO Systems, fabrikant van innovatieve elektronische toegangscontrolesystemen, is onlangs verhuisd naar een nieuw kantoor. Het vorige kantoor in het iconische Kraanspoor-gebouw werd door de aanhoudende groei te klein voor het huidige team.

SALTO Systems heeft binnen Amsterdam een nieuwe, geschikte locatie gevonden aan de Schipluidenlaan. Het nieuwe kantoor is na twee maanden intensief verbouwen veranderd in een ruime en sfeervolle werkomgeving met een moderne industriële stijl. In het nieuwe kantoor is ruimte gecreëerd voor alle werknemers met mogelijkheden voor uitbreiding van het team in de toekomst.

Daarnaast biedt het nieuwe kantoor een grote trainingsruimte (waar dealers en klanten alle kennis kunnen opdoen van de software, producten en installatie). In het eerste kwartaal van 2020, wordt er een SALTO XSperience Center en SALTO Work-Café gecreëerd. Met al deze voorzieningen is het mogelijk om bij SALTO Systems Nederland eenzelfde beleving, hoewel kleinschaliger, te kunnen bieden zoals bij een bezoek aan het hoofdkantoor in Spanje.

De groei naar een groter kantoor past in lijn met de ambities van SALTO Systems Nederland. Directeur Joost Ebels: “Wij zijn blij dat we met deze locatie de groei, welke wij de afgelopen jaren hebben meegemaakt, verder kunnen continueren.”