SALTO Systems toont nieuwste slimme en sleutelvrije toegangssystemen op vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in Utrecht

SALTO Systems toont nieuwste slimme en sleutelvrije toegangssystemen op vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in Utrecht

SALTO Systems toont het uitgebreide assortiment tijdens de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer, die van 8 tot en met 10 juni plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers kunnen alle smart access control oplossingen van SALTO zien, waaronder Gantner locker solutions en cloud en mobiele platformen, die naadloze en betere ervaringen bieden met een hogere efficiƫntie voor vastgoedbeheer.

Te zien op de stand (10.4.1) van SALTO is onder meer het cloud-based slimme toegangssysteem SALTO Homelok, dat een veilige en betrouwbare sleutelvrije toegang biedt voor woningen.

Nieuw is ook XS4 Original+, de nieuwste generatie van het iconische SALTO XS4 Original deurbeslag. Deze beschikt over een krachtige chip met uitgebreide toegangscontrolefunctionaliteiten en een nieuw minimalistisch design. Het nieuwe beslag is compatibel met RFID, NFC en Bluetooth technologie voor integratie met onder meer de JustIN Mobile App van SALTO.

Het Neoxx intelligente elektronische hangslot is ontwikkeld voor nutsbedrijven zoals elektriciteitscentrales, telecombedrijven, opslagplaatsen en industriƫle toepassingen en vastgoeddiensten die een extra beveiligingsniveau nodig hebben om specifieke deuren zoals hekwerken, poorten of opslagcontainers te gecontroleerd af te sluiten, zonder in te leveren op gemak en veiligheid.

Op de stand is verder aandacht voor onder meer het cloudbased SALTO KS – Keys as a Service, SALTO Space & SVN-Flex, de JustIN Mobile technologie en elektronische en sleutelvrije lockersystemen van Gantner.

De vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer vindt plaats van 8 tot en met 10 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Klik hier voor meer informatie.