Samenwerking CSL en FocusCura met personenalarmering en monitoring

Samenwerking CSL en FocusCura met personenalarmering en monitoring

FocusCura maakt gebruik van de Managed Roaming SIM’s van CSL voor onder andere personenalarmering en monitoring. FocusCura ontwikkelt slimme producten en diensten waarmee kwetsbare mensen en senioren langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van alarmcommunicatie waarmee overal direct hulp is in te inschakelen, ook als mensen alleen zijn. Met cAlarm personenalarmering is er in geval van nood altijd snel iemand ter plaatse.

Door de 24 uur per dag, 7 dagen per week actieve monitoring is cAlarm continu beschikbaar. De betrouwbare en veilige connectiviteit van CSL biedt toegang tot alle beschikbare mobiele netwerken en kan gebruik maken van 2G-, 3G- en 4G-technologie├źn.

Marc Stienen, Sales Manager Benelux: “CSL SIM’s bieden een uniek niveau van veilige connectiviteit en we zijn blij dat we deze nu in samenwerking met FocusCura kunnen aanbieden. Het maakt deel uit van onze voortdurende inzet om onze klanten te voorzien van de nieuwste oplossingen om hun bedrijf te ondersteunen. We kijken ernaar uit om een veilige en betrouwbare oplossing te blijven bieden aan de telecommarkt in de Benelux.”