Samenwerking MECC Maastricht en Securitas verlengd

Samenwerking MECC Maastricht en Securitas verlengd

MECC Maastricht en Securitas hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend betreffende de beveiliging van het beurs- en congrescentrum. De nieuwe overeenkomst is per 1 januari 2017 ingegaan en heeft een duur van drie jaar. Het is een vervolg op een lange samenwerking van tientallen jaren. Naast gespecialiseerde beveiligers en mobiele surveillance dienstverlening, levert Securitas brandwachten en hondengeleiders.

Peter Schollmann, algemeen directeur van Securitas en Rob van de Wiel, Managing Director van MECC Maastricht ondertekenden de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. De ondertekening vond symbolisch plaats tijdens de opening van TEFAF Maastricht, ‘s werelds grootste kunst- en antiekbeurs die al sinds jaar en dag plaatsvindt in het MECC Maastricht.

De nadruk van de nieuwe samenwerking ligt op het nog efficiĆ«nter en kwalitatiever inrichten van de beveiliging. Hierbij wordt specifiek gekeken naar de inzet van techniek, zoals het op afstand beheren van de parkeergarage en slimme toepassingen voor de receptie. Dan Yerna, Branch Manager bij Securitas: “Securitas levert al tientallen jaren de beveiligingsdiensten voor MECC Maastricht. We zijn dan ook heel blij en trots dat er wederom voor Securitas is gekozen. We hebben in voorgaande jaren veel kennis opgebouwd van het gebouw en onze medewerkers zijn volledig ingespeeld op de opdrachtgever. Hierdoor zijn wij in staat om MECC Maastricht op een professionele manier te ondersteunen.”