Samsung Techwin ontwikkelt Online Product Tools Updater

Samsung Techwin ontwikkelt Online Product Tools Updater

Samsung Techwin heeft een Online Product Tools Updater ontwikkeld voor consultants, installateurs en systeemintegrators. De Online Updater zorgt ervoor dat klanten en derde partijen altijd toegang hebben tot de meest actuele versies van uiteenlopende producten voor systeemontwerp en productenvergelijking en -selectie, systeemconfiguratie, administratie en management.

“De gratis hulpmiddelen kunnen waardevolle tijd en kosten besparen, wanneer een installatiebedrijf een nieuw videobewakingssysteem ontwerpt, installeert of in gebruik neemt of een bestaand systeem wil opwaarderen”, zegt Peter Ainsworth, Senior Product Manager voor Samsung Techwin Europe Ltd. “Door het grote assortiment kan het een uitdaging zijn om de beste producten voor een specifiek project te selecteren. Klanten kunnen door de Online Updater te downloaden altijd de meest geschikte producten vergelijken en selecteren, waaronder onze nieuwste generatie camera’s, lenzen, beugels en opname-apparatuur.”

Een aantal van de hulpmiddelen die kunnen worden bijgewerkt via de Online Updater zijn een gebruiksvriendelijk systeemontwerpprogramma, calculators voor het vereiste gezichtsveld van camera’s en de benodigde netwerkbandbreedte, en een apparaatbeheerprogramma voor het configureren en beheren van meerdere netwerkapparaten.

De Online Updater kan worden gedownload van Samsung Techwin’s website: www.samsungsecurity.co.uk/producttools. De iPolis Toolbox-app, die kan worden gebruikt op compatibele smartphones en tablets, is verkrijgbaar op iTunes en de Android-markt. Momenteel kan met deze app de Product Selector en de calculators voor het vereiste gezichtsveld van camera’s en de benodigde netwerkbandbreedte worden gebruikt. Andere hulpmiddelen worden begin 2014 toegevoegd.