Securitas opent webshop met veiligheidsartikelen

Securitas opent webshop met veiligheidsartikelen

Securitas heeft een webshop geopend met veiligheidsproducten. In de webshop kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten terecht voor het bestellen van artikelen op het gebied van safety, zoals brandblussers, AED’s en BHV-hesjes. Securitas wil zich nog meer richten op safety als onderdeel van de bedrijfsveiligheid. In dat kader is tevens het aanbod van veiligheidstrainingen verbreed.

Om klanten beter van dienst te zijn bij de inrichting van de bedrijfsnoodorganisatie, is Securitas een samenwerking aangegaan met twee partijen: een leverancier van veiligheidsmiddelen en een opleidingsinstituut. Door deze laatste samenwerking is het aanbod van safety-trainingen uitgebreid tot ruim tachtig trainingen. Dat varieert van algemene tot vakgerichte veiligheidstrainingen, zoals BHV- en EHBO-opleidingen en de opleiding havenbeveiliger.

Thijs van Rooden, Branch Manager Safety Services bij Securitas: “We zien dat safety een steeds grotere rol speelt in het complete veiligheidsvraagstuk van Nederlandse organisaties. Securitas streeft ernaar om adviseur en partner te zijn in het volledige traject, van strategie tot uitvoering. Onze propositie is het ontzorgen van de werkgever in het gehele safetyproces, waar het aanbod van producten en trainingen een onderdeel van is. Met de webwinkel www.securitassafetyshop.nl bieden we onze klanten praktische ondersteuning, doordat zij direct online safetyproducten kunnen bestellen.”