SenseTek exclusief distributeur Stratos aspiratiesystemen

SenseTek exclusief distributeur Stratos aspiratiesystemen

SenseTek is door de Engelse fabrikant Kidde AirSense aangewezen als exclusief distributeur in Nederland voor Stratos aspiratiesystemen. Deze systemen worden ingezet op plaatsen met zeer hoge, stoffige, vochtige ruimten en waar extreme temperaturen heersen.

Door de uitgebreide instelmogelijkheden zijn Stratos detectors probleemloos in te zetten bij datacenters en cleanrooms tot zwaar vervuilde omgevingen als afvalverwerkingsbedrijven en cacaoloodsen. Voor extreme omstandigheden is er een uitgebreid assortiment speciale toebehoren voor probleemloos functioneren.

Naast de Stratos aspiratiesystemen en toebehoren levert SenseTek tevens het LIST Sensorkabelsysteem, het Alarmline thermische kabelsysteem, Talentum vonk- en vlamdetectiesystemen, FireRay optische beamsystemen, Aqualarm vloeistofdetectiesystemen, Elmdene EN54-4 gekeurde voedingsunits, Solo en Testifire Detectortesters en proefbrand- en testmateriaal.

Wanneer deze systemen op de juiste manier ingezet worden, zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Om de mogelijkheden van de systemen optimaal te kunnen benutten, levert SenseTek niet alleen, maar biedt zij haar relaties volledige ondersteuning van de opname tot en met de oplevering van de detectiesystemen. Op die manier zal de gebruiker gegarandeerd zijn van een zeer goede branddetectieoplossing. Voor meer informatie: www.sensetek.nl.