SERIS Security beschikt dankzij partnerschap over eigen AlarmServiceCentrale

SERIS Security beschikt dankzij partnerschap over eigen AlarmServiceCentrale

SERIS Security is een partnerschap aangegaan met de Nederlandse Veiligheidsdienst Groep Meldkamer en heeft daardoor per 1 maart de beschikking over haar eigen Particuliere AlarmServiceCentrale (PAC 145) met een Europese goedkeuring.

Dit is de hoogste certificering die op dit moment voor een PAC te behalen is en maakt het ook mogelijk om alarmmeldingen uit andere Europese landen te ontvangen en te verwerken. Met de nieuwe AlarmServiceCentrale in Goes kan SERIS alle soorten alarmsignalen en/of videobeelden ontvangen, afhandelen en doorzenden. Tevens kunnen vanuit deze AlarmServiceCentrale op een veilige wijze allerlei acties op afstand worden verricht, bijvoorbeeld openen en sluiten van deuren en hekken, in- en uitschakelen van verlichting en bediening van camera’s en intercoms waarmee gecontroleerde toegangsverlening op afstand kan plaatsvinden.

Tevens biedt SERIS, samen met de partners waarmee de hypermoderne AlarmServiceCentrale wordt geƫxploiteerd, de mogelijkheid om gebruik te maken van op maat gesneden concepten die een optimale samenwerking tussen mens en techniek garanderen, afgestemd op de specifieke behoeftes van klanten.

Meer informatie is hier te vinden.