Servicepunt71 gunt beveiligingsdiensten aan SERIS

Servicepunt71 gunt beveiligingsdiensten aan SERIS

SERIS is per 1 juli verantwoordelijk voor de beveiligingsdiensten bij gemeenschappelijke regeling Servicepunt71. Na het doorlopen van de Europese aanbestedingsprocedure, met de gunningscriteria 70 procent kwaliteit en 30 procent prijs, heeft SERIS de overige zeven inschrijvers achter zich gelaten.

De nadruk in het aanbestedingstraject lag vooral op kennis en kwaliteitsborging van de medewerkers alsmede de kwaliteitsslag van reactief naar proactief personeel. De werkzaamheden betreffen een integrale aanpak bestaande uit objectbeveiliging, brand-, opening- en sluitrondes en aansluiting van de inbraakalarmsystemen op de alarmcentrale.

Jan van Dijk, Commercieel Directeur bij SERIS: “We zijn er trots op dat we een partnership met Servicepunt 71 kunnen aangaan. Qua naam, ambities en volume past deze opdracht uitstekend bij onze groeiambitie. Wij versterken onze positie en ons netwerk als beveiligingsorganisatie én dragen daarnaast bij aan de veiligheid in de Leidse regio.”

Sinds 1 januari 2012 verzorgt Servicepunt71 diensten op het gebied van ICT, HRM, Financiën, Facilitaire Zaken, Juridische Zaken en Inkoop voor de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en haar opdrachtgever Holland Rijnland. Door de krachten te bundelen draagt zij bij aan betere dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen. Daarnaast bespaart Servicepunt71 kosten door schaalvoordelen slim te benutten. Samenwerking helpt ook de kwetsbaarheid van de gemeentelijke organisaties te verminderen.