SmartLiberty goudstatus voor NCT Group

SmartLiberty goudstatus voor NCT Group

NCT Group en ARAS Security hebben vrijdag een overeenkomst getekend waarin de goudstatus van NCT voor de zorgoplossingen van SmartLiberty is bevestigd. NCT is daarmee de eerste partner van ARAS in Nederland die deze status heeft.

NCT is overtuigd van de uitstekende eigenschappen van SmartLiberty voor toepassingen in kleinschalige zorgomgevingen. “De combinatie van plaatsbepaling, leefcirkels en toegang en het inzicht dat de zorgmedewerkers via de SmartLiberty app krijgen is heel erg goed”, aldus Remco de Neef, directeur van de NCT Group. Zij zien met SmartLiberty daarom de beste oplossing om zorgklanten van ‘gesloten afdelingen’ naar een ‘open huis’ te migreren waarin ‘vrij tenzij’ het uitgangspunt is.

Julius Faber, commercieel directeur ARAS Security, voegt daaraan toe blij te zijn dat ook ervaringsdeskundigen zoals de NCT Group overtuigd zijn geraakt van deze mogelijkheden, met dit partnership als eerste resultaat. Inmiddels lopen de eerste aanbiedingstrajecten.

Voor ARAS is dit een belangrijke stap om SmartLiberty verder uit te breiden in de Nederlandse markt. Er volgen nog enkele overeenkomsten met partners die er voor moeten zorgen dat SmartLiberty in Nederland net zo’n groot succes wordt als in het ‘thuisland’ Zwitserland. Hier maken inmiddels zo’n 125 instellingen gebruik van deze oplossingen. Deze verwerken per jaar meer dan vijf miljoen alarmen die worden aangeboden aan de meer dan 3500 smartphones van de zorgmedewerkers.