SmartSD Certified Partner van Nedap

SmartSD Certified Partner van Nedap

SmartSD is sinds kort Certified Partner van Nedap voor long-range identification. Deze productlijn wordt al een aantal jaar door SmartSD geleverd. De ANPR kentekenherkenning camera was het eerste product dat door SmartSD in haar productenpakket werd opgenomen, later is dit uitgebreid met de uPass, Transit en MACE lezers. Dit zijn allemaal oplossingen voor het identificeren van personen en voertuigen op langere afstanden, meestal in combinatie met een toegangscontrolesysteem.

Het voordeel van het Certified partnerschap is dat SmartSD direct toegang heeft tot alle nieuwe informatie, online trainingen (voor klanten en eigen mensen), producten en updates. Hierdoor kan de distributeur klanten nog beter van advies voorzien, meedenken met het ontwikkelen van specifieke toepassingen en producten nog sneller leveren.

Nedap is één van de marktleiders op het gebied van identificatie over lange afstand, draadloze parkeersensoren en voertuigmanagement. De lezers, sensoren en controllers van Nedap optimaliseren, monitoren en controleren op een veilige en efficiënte manier de doorstroom van voertuigen en personen op elk continent ter wereld.