SmartSD officieel distributeur van Virdi

SmartSD officieel distributeur van Virdi

SmartSD is sinds kort officieel distributeur van de biometrische oplossingen van Virdi. Virdi is een leverancier van complete biometrische oplossingen. Met vingerafdrukherkenning als kerntechnologie is Virdi door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van complete biometrische oplossingen.

Virdi staat voor hoogwaardige en gebruiksvriendelijke beveiligingsproducten, inclusief biometrische toegangscontrolesystemen, tijd- en aanwezigheidsoplossingen, vingerafdrukscanners en modules. De biometrische lezers van Virdi kunnen standalone worden toegepast, maar kunnen ook eenvoudig worden gebruikt in combinatie met diverse toegangscontrolesystemen. Voor Paxton is er een ‘Paxton approved’ integratie beschikbaar.

De kerntechnologie van Virdi is vingerafdrukherkenning. Door de snelheid en nauwkeurigheid waarmee de biometrische lezers van Virdi toegang verlenen staan ze garant voor zowel high security als gemak.

Dankzij een door Virdi zelf ontwikkelde techniek worden vingers zeer snel en accuraat gescand. Derden kunnen dus geen toegang krijgen met nagemaakte of kunstmatige vingerafdrukken. Zo wordt een kunstmatige vingerafdruk, gemaakt van siliconen, rubber, papier, gel of folie, onmiddellijk door de biometrische lezers van Virdi van echt onderscheiden.