Stanley Security wordt Unified Elite partner van Genetec

Stanley Security wordt Unified Elite partner van Genetec

Stanley Security heeft als enige in Nederland de exclusieve Genetec Unified Elite status gekregen als dank voor en ter bevestiging van de nauwe en succesvolle samenwerking tussen beide bedrijven. De award werd door Regional Sales Manager Anthonie van der Ploeg uitgereikt aan Marc Deelen, CEO van Stanley Security Benelux en Duitsland.

Stanley Security biedt haar klanten al jaren oplossingen aan van Genetec op het gebied van toegangscontrole, kentekenplaatherkenning en video- en security management. Unified Elite-partners hebben bewezen ervaring met de advisering, implementatie en ondersteuning van Genetec Security Center en de onderliggende oplossingen Omnicast, Synergis en AutoVu.

Uit erkenning voor de hoge mate van expertise en de manier waarop Stanley de Genetec oplossingen in de markt zet, met bijbehorend resultaat, besloot deze laatste Stanley Security Nederland te benoemen tot Unified Elite partner.

Genetec is een fabrikant van softwareapplicaties voor de beveiligingsmarkt en heeft een unieke oplossing ontwikkeld die breed kan worden toegepast voor toegangscontrole, video, kentekenplaatherkenning en integratie met andere beveiligingssystemen.

Als één van de grootste en meest betrouwbare beveiligingsexperts en system integrators in Europa biedt Stanley Security innovatieve en complete beveiligingsoplossingen, die zijn afgestemd op de specifieke behoefte van de branche en het bedrijf. De oplossingen bestaan onder andere uit toegangscontrole, inbraaksignalering, video-observatie, brandbeveiliging, security management en alarmcentraledienstverlening.