Tele Connect levert video management systemen Griffid

De Nederlandse bedrijven Griffid en Tele Connect Videosystemen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Tele Connect Videosystemen is vanaf 1 april geautoriseerd distributeur in de Benelux van de video management systemen van Griffid.

De samenwerking werd bezegeld door de directeuren van beide bedrijven: Xander Griffioen van Griffid en Marcel van Kersbergen van Tele Connect. Tele Connect levert totale CCTV-oplossingen aan installateurs en system integrators. Volgens Van Kersbergen is Griffid een van de mondiale marktleiders op het gebied van video management systemen: “De enorme flexibele en gebruiksvriendelijke mogelijkheden van de Griffid systemen versterken ons aanbod van diensten en producten, waardoor we de steeds complexer wordende behoeftes van onze klanten nog beter met maatwerkoplossingen kunnen invullen.”

Xander Griffioen ziet in Tele Connect de perfecte uitbreiding van zijn mondiale dealernetwerk: “Wij ontwikkelen en produceren video management systemen die krachtig zijn en heel veel kunnen. Het vereist echter wel de nodige toewijding en deskundigheid om dit soort systemen goed in te richten. Tele Connect bezit deze kennis en dat is voor ons, maar zeker ook voor de eindgebruiker, zeer waardevol.”