Toolstation Nederland kiest voor Westvlietbewaking voor alle shops in Nederland

Toolstation Nederland kiest voor Westvlietbewaking voor alle shops in Nederland

Toolstation heeft de alarmopvolging en aansluitingen op een particuliere alarmcentrale voor alle shops ondergebracht bij Westvlietbewaking. Dat bedrijf beveiligt al enkele jaren de logistieke centra van Toolstation NL in Bleiswijk.

Toolstation heeft meer dan honderd shops in Nederland en is nog steeds groeiende. Na een uitgebreid offerte traject waarin onder andere is gekeken naar kwaliteit, flexibiliteit, klantbeleving en prijs heeft Toolstation nu ook voor de landelijke alarmopvolging gekozen voor Westvlietbewaking.

Samen met haar partner 1-Line biedt Westvlietbewaking een landelijk dekkend netwerk voor alarmopvolging. Alarmopvolging buiten het verzorgingsgebied wordt via 1-Line uitbesteed aan regionale en lokale partijen die aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen als Westvlietbewaking voldoen.

Voor het faciliteren van de PAC aansluitingen wordt gebruik gemaakt van de full service dienstverlening van Alert. Zij zullen zorg dragen voor de alarmontvangst, alarmdoorgave en eventueel cameratoezicht.