Tweede Europese roadshow van Hikvision

Tweede Europese roadshow van Hikvision

Hikvision organiseert in 2019 voor de tweede keer een Europese roadshow. Van februari tot juli doen drie trucks boordevol nieuwe producten liefst 69 Europese steden aan. Met als thema ‘Embracing Convergence for Success’ toont Hikvision integrale oplossingen met videobewaking, indringerdetectie en toegangscontrole samen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Tijdens de shows staat de integratie van producten en diensten in een complete oplossing centraal, waarbij met name wordt gekeken naar beveiligingsvraagstukken waar kleine en gemiddeld grote ondernemingen (MKB) dagelijks mee te maken hebben. Duidelijk wordt hoe eenvoudig beheer mogelijk is van videobewaking, inbraakpreventie of toegangscontrole in een platform. Integratie speelt bij Hikvision een grote rol bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Voordelen voor zowel partners van de fabrikant als eindklanten zijn onder meer een significante besparing op tijd en middelen. De beveiligingssystemen zijn eenvoudiger te bedienen en uitbreiden en data is te analyseren, door bijvoorbeeld geïntegreerde, multikanaals heat maps voor de retailsector.

“We kijken ernaar uit om te demonstreren hoe onze producten de mogelijkheden van systemen vergroten en alle aspecten van installatie en videomanagement vereenvoudigen. Installateurs kunnen eenvoudig verschillende systemen integreren voor hun klanten in het MKB”, aldus Peter Guan, Director of Channel Sales and Marketing bij Hikvision Europe. “Na het succes van de eerste roadshow vorig jaar, hebben we dit jaar gekozen voor een soortgelijke opzet. Deze keer tonen we niet alleen ons brede aanbod aan producten, maar benadrukken we ook de meerwaarde van onze software en mogelijkheden tot integratie voor onze klanten in iedere schakel van de keten. We kijken ook uit naar de keynote gastsprekers van KPMG die in tien steden zullen spreken over cybersecurity.”