Uniview houdt eerste Global Partner Summit in Shenzhen

Uniview houdt eerste Global Partner Summit in Shenzhen

Uniview heeft eind oktober de eerste Global Partner Summit gehouden tijdens de Chinese vakbeurs CPSE in Shenzhen met als thema ‘Stronger Together’. Meer dan tweehonderd partners van overal ter wereld woonden de summit bij.

“Het is twaalf jaar geleden dat Uniview van start ging als fabrikant van videosystemen en de technologie en markt zijn sindsdien sterk veranderd. Maar wat niet is veranderd, is onze toewijding aan onze partners en de mogelijkheden om samen de hoogste doelen na te streven”, aldus Hermit Zhang, CEO van Uniview. Het bedrijf heeft volgens de CEO de status van pionier onder fabrikanten van videosystemen wereldwijd niet zonder reden behouden. “Bij Uniview staan innovatie en kwaliteit altijd op de eerste plaats tijdens het volledige productieproces, van onderzoek en ontwerp tot het daadwerkelijk fabriceren van producten.”

Uniview is slechts drie jaar actief op de internationale markt en is sindsdien sterk gegroeid. De fabrikant is de afgelopen drie jaar met meer dan honderd procent gegroeid. Inmiddels wordt zaken gedaan in meer dan 120 landen. “Videosystemen en IT-technologie worden steeds meer ge├»ntegreerd. Dat brengt nieuwe kansen, maar ook nieuwe uitdagingen met zich mee. In de afgelopen tien jaar is Uniview uitgegroeid tot de derde grootste fabrikant van videosystemen in China en zevende grootste fabrikant wereldwijd”, aldus Ximen Yan, President van de International Business Department van Uniview.

“Nu is een nieuw tijdperk begonnen met kunstmatige intelligentie (AI). Om te kunnen samenwerken met deze nieuwe technologie, worden hardware en software aangepast en zullen ook verdienmodellen veranderen. Uniview is voorbereid op deze nieuwe uitdagingen. We investeren al enkele jaren in onderzoek naar AI-technologie. Een professioneel team met ruim honderd ingenieurs werkt aan het ontwikkelen van geavanceerde algoritmes. Dankzij onze ruime ervaring op de Chinese high-end markt kan Uniview deze oplossingen nu gaan bieden op de internationale markt.”