UTC Fire & Security demonstreert platformen UltraSync en ActiveSense tijdens SecurityLIVE 2018

UTC Fire & Security demonstreert platformen UltraSync en ActiveSense tijdens SecurityLIVE 2018

UTC Fire & Security toont tijdens SecurityLIVE 2018 in Den Bosch de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van brandbeveiliging, toegangstechniek, CCTV, inbraaksignalering en online services. Op de stand worden de platformen UltraSync en ActiveSense gedemonstreerd.

Met UltraSync kunnen beveiligingsinstallateurs de aansluitingen van hun klanten beheren op het online UltraSync platform, kan worden gefactureerd, de abonnementsvorm veranderd en de meldkameraansluiting van aangesloten gebruikers van UltraSync worden toegevoegd of gewijzigd.

SL_UTC_550

Maak op de stand tevens kennis met de verbeterde range van innovatieve ActivSense intelligente adresseerbare en conventionele apparatuur. In combinatie met de gepatenteerde functies voor de gebruiksvriendelijkheid van installatie en onderhoud is het een perfecte match voor uitzonderlijke prestaties.

Beide platformen worden gepresenteerd en gedemonstreerd op SecurityLIVE 2018 en UTC Fire & SEcurity demonstreert graag hoe deze technologie├źn voor installateurs omzet kunnen genereren.

Bezoek UTC Fire & Security tijdens SecurityLIVE op stand 3.7.

SL18_regban_350