UTC Fire & Security opent derde Pro Express servicepunt

UTC Fire & Security opent derde Pro Express servicepunt

In navolging van de shops in Capelle a/d IJssel en Weert, heeft UTC Fire & Security donderdag haar derde Nederlandse Pro Express servicepunt geopend in Amersfoort. UTC Fire & Security Pro Express biedt professionele installateurs van beveiligingssystemen via haar Europees netwerk van servicepunten een vlotte toegang tot een select assortiment van hoogwaardige beveiligingsproducten.

De servicepunten bieden uitgebreide demonstratiefaciliteiten en worden geleid door ervaren en enthousiaste beveiligingsdeskundigen die professionele installateurs kunnen bijstaan bij het uitwerken van beveiligingsopdrachten.

Tijdens de opening van de derde shop in Amersfoort waren ook nieuwe producten te zien. Nieuw was bijvoorbeeld Zero Wire, een draadloze ‘in the cloud’ beveiligingsoplossing. ATS4500 is een verder uitbreiding van het Advisor Advanced gamma.

Met de FM2 App kunnen brandmeldsystemen eenvoudig worden onderhouden. TruVision Full HD hybride is een update voor bestaande videosystemen en ook nieuw was de TruVision Navigator 5.0 SP4 update.

Op de foto staan Remko van der Brugghe, manager van de Pro Express-winkels, Robert Koster, manager Pro Express Amersfoort en Serge Coppens d’Eeckenbrugge, Regional Manager Benelux van UTC Global Security Products.