Vanderbilt International wordt vijftigste Dahua ECO-partner

Vanderbilt International wordt vijftigste Dahua ECO-partner

Vanderbilt International is als vijftigste partner aanesloten bij het technologiepartnerprogramma van Dahua Technology. De ACTpro-oplossing van Vanderbilt International voegt expertise toe aan het ECO-partnerprogramma van Dahua en tilt toegangscontrole naar een hoger niveau met integratie van videobewaking.

Het Dahua ECO Partner Program ging in juni 2020 van start. Sindsdien zetten wereldwijde en lokale teams zich in om samen met technologische partners een slim ecosysteem op te bouwen. “Eindgebruikers, systeemintegratoren en distributeurs kunnen de impact in de branches al voelen”, zegt Peter Pan, Global Technology Partner Alliance Director bij Dahua Technology. “Samen met onze ECO-partners zijn we in staat om de juiste oplossing te bieden voor hun eisen. We zijn verheugd om samen te werken met Vanderbilt International in sectoren als gezondheidszorg, onderwijs, retail en overheid.”

ACTpro van Vanderbilt International beschikt over een schat aan functies en mogelijkheden tot integratie. De toevoeging van Dahua is daarop een aanvulling en stelt gebruikers in staat om live of opgenomen video die aan een deur is gekoppeld af te spelen via de Dahua-oplossingen.

Ross Wilks, Hoofd Marketing bij Vanderbilt International licht de waarde hiervan toe: “Als er vorige week een gebeurtenis heeft plaatsgevonden waarbij een deur is opengebroken, kan de operator in de ACTpro-software met de rechtermuisknop op de gebeurtenis klikken en de video-opname van het Dahua-systeem eenvoudig opnieuw afspelen. Dit zorgt voor een betrouwbaar onderzoek van het videosysteem met betrekking tot de toegangscontrolegebeurtenis. De operator hoeft niet meer naar de meldkamer te gaan om de beelden op te halen, want die kunnen rechtstreeks in ACTpro worden bekeken. Dit levert extra gemak op voor de gebruikers van het systeem.”