Vernieuwde Milestone Marketplace maakt toevoegen meerwaarde videosystemen eenvoudiger

Vernieuwde Milestone Marketplace maakt toevoegen meerwaarde videosystemen eenvoudiger

Milestone Systems heeft de Milestone Marketplace vernieuwd. Hierdoor zijn hardware en software die extra functionaliteit kunnen toevoegen aan videobewakingssystemen nog eenvoudiger te vinden.

Als gevolg van de coronapandemie zoeken bedrijven en organisaties naar nieuwe manieren om technologie toe te passen voor onder andere controle op het naleven van maatregelen zoals social distancing in kantoorgebouwen en winkels door werknemers, bezoekers, reizigers en klanten.

De Milestone Marketplace helpt bij het vinden van de mogelijkheden die aansluiten op specifieke wensen en eisen. Gebruikers van de Milestone XProtect video management software die de functionaliteit van hun videobewakingssysteem willen uitbreiden worden hierdoor op weg geholpen.

Naast geverifieerde hardware en software, kan in de vernieuwde Milestone Marketplace worden gekozen uit ruim vijfhonderd oplossingen. Het globale digitale platform biedt krachtige technologie, zoals kunstmatige intelligentie, augmented reality, video analytics en GPS, samen met maatwerk oplossingen die verschillende systemen combineren. De partners die deze oplossingen ontwikkelen zijn allemaal aangesloten bij de Milestone Community.

In de Milestone Marketplace vinden eindgebruikers software die compatibel is met de XProtect software, hardware en diensten. Ook zijn er aanbevelingen en technische begeleiding te vinden voor het oplossen van specifieke vraagstukken. Gebruikers hebben toegang tot het netwerk van betrouwbare Milestone integratiepartners. Customer cases, documentatie, implementation guides en demonstraties zijn overzichtelijk online beschikbaar.

“Sinds de introductie van de Milestone Marketplace in 2019 hebben we deze uitgebreid voor zowel klanten als partners met oplossingen die werken op basis van de XProtect VMS. Deze nieuwe versie bevat oplossingen van integrators, heeft verbeterde zoekmogelijkheden en nieuwe categorie├źn. Dit draagt bij aan een toekomstbestendig platform, dat open staat voor integratie met innovatieve oplossingen van overal ter wereld”, aldus Chief Sales & Marketing Officer Kenneth Hune Petersen van Milestone Systems.