VideoGuard distributeur van Sony Video Security

VideoGuard distributeur van Sony Video Security

Distributeur VideoGuard gaat het omvangrijke assortiment van Sony Video Security leveren. Niet alleen de producten, maar ook de kennis die nodig is om alles eruit te halen wat er in zit.

Het leveringsprogramma van Sony is bijzonder uitgebreid. Om de producten in hoge mate te kunnen ondersteunen, begint VideoGuard met de levering van IP-camera’s van de bekende fabrikant. Na training van de productmanagers zullen de overige producten aan het assortiment worden toegevoegd, zoals recorders en videomanagementsoftware. VideoGuard kan installateurs dan helpen met het realiseren van complete video-oplossingen op basis van Sony.

Sony produceert ook camera’s voor film en televisie en loopt daarom voorop in technologie. Een fraai voorbeeld is de SNC-VB770. Dat is een 4K-netwerkcamera met 35mm beeldsensor die al beeld geeft bij slechts 0,004 lux. Daarmee wordt een hoge resolutie met een hoge lichtgevoeligheid gecombineerd. De fabrikant brengt ook diverse camera’s voor speciale toepassingen, zoals op (lucht)haventerreinen. Maar ook voor gewoon gebruik is het aanbod zeer breed. Zo zijn er alleen al 24 verschillende minidomes met uiteenlopende eigenschappen. Verder zijn er diverse bullet- en PTZ-camera’s leverbaar met resoluties oplopend tot 4K.