VideoGuard kiest voor Goffertstadion als ultieme showcase

VideoGuard kiest voor Goffertstadion als ultieme showcase

NEC en VideoGuard hebben een akkoord bereikt over een uniek partnership. In het Goffertstadion wordt een showcase gebouwd om de nieuwste ontwikkelingen te laten zien op beveiligingsgebied. Onlangs werden de handtekeningen gezet onder een driejarige overeenkomst.

VideoGuard is dé specialist op het gebied van professionele video-oplossingen, gebaseerd op het TCP/IP netwerkprotocol. Dit maakt het mogelijk om altijd en overal beelden te raadplegen; live en opgenomen. De systemen kunnen worden ingezet voor diverse vormen van beveiliging, bedrijfsbewaking, medische toepassingen, mobiel gebruik, meldkamercontrole, industriële procesautomatisering en meer. Door nauw samen te werken met partners en integrators levert VideoGuard complete oplossingen.

De keuze voor het Goffertstadion is niet toevallig. Managing Director en eigenaar Richard Nass van VideoGuard speelde in het verleden zelf als profvoetballer voor de Nijmeegse club en hij draagt NEC nog altijd een warm hart toe. “Het Goffertstadion is representatief voor de meerderheid van de grote voetbalstadions, wat het bij uitstek geschikt maakt als ‘living lab’.” De showcase, de tweede van VideoGuard, wordt in nauwe samenwerking gerealiseerd met Bosch Security Systems en Genetec.

Algemeen directeur Wilco van Schaik over de samenwerking met VideoGuard: “We zijn verheugd met de samenwerking die we met VideoGuard aangaan. De handhaving van orde en veiligheid is een belangrijke verantwoordelijkheid voor ons. Met de oplossingen van VideoGuard kunnen we onze bezoekers een nog veiliger gevoel geven. Het is bovendien geweldig dat het Goffertstadion wordt ingericht als showcase, waardoor we ook veel nieuwe doelgroepen in het Goffertstadion mogen ontvangen voor onder andere trainingen en events.”

Lees hier het persbericht van Videoguard.