VideoGuard opent Experience Room op 28 februari

VideoGuard opent Experience Room op 28 februari

VideoGuard opent op donderdag 28 februari de nieuwe Experience Room Montréal tijdens de Experience Day, die plaatsvindt in het nieuwe kantoor van de beveiligingsdistributeur in Waalwijk. Bezoekers kunnen de Experience Room beleven waar verschillende beveiligingssystemen live werkend zijn te zien en al hun vragen stellen aan de aanwezige experts van VideoGuard.

Tijdens de Experience Day kunnen bezoekers van 16.00 uur tot 19.00 uur inlopen en onder genot van een hapje en een drankje kennis maken met de Experience Room. Daarnaast heeft VideoGuard de primeur met de nieuwe Flexidome IP starlight 8000i van BOSCH en zal de Mobiqam getoond worden, de snel inzetbare, volledig autonome intelligente bewakingsoplossing voor bijvoorbeeld lokale autoriteiten, evenementen en bouwlocaties.

VideoGuard is specialist op het gebied van professionele video-oplossingen die zijn gebaseerd op het TCP/IP netwerkprotocol. Dit maakt het mogelijk om altijd en overal beelden te raadplegen, live en opgenomen. De systemen kunnen worden ingezet voor diverse vormen van beveiliging, bedrijfsbewaking, medische toepassingen, mobiel gebruik, meldkamercontrole, industriële procesautomatisering en meer. Door nauw samen te werken met partners en integrators levert VideoGuard complete oplossingen.

Meer informatie over de Experience Room en registratie is te vinden op www.videoguard.nl/experience-day.