VideoGuard verhuisd naar nieuwe vestiging in Waalwijk

VideoGuard verhuisd naar nieuwe vestiging in Waalwijk

VideoGuard heeft eind mei haar vestigingen in Bergen op Zoom en Zevenaar samengevoegd tot één nieuw modern kantoor te Waalwijk. Vanwege de aanhoudende groei heeft de specialist in ICT en Security expertise besloten om stappen te maken door middel van een samenvoeging van beide kantoren in een nieuw pand om met name haar resellers nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst. De betrekking in dit nieuwe pand past in de visie van VideoGuard om verder door te ontwikkelen en tevens het concept ‘Value Added Distributeur’ beter tot zijn recht te laten komen.

Het nieuwe pand in Waalwijk zal op korte termijn beschikken over een Experience Room. Deze speciale ruimte laat resellers en hun eindklanten de laatste technieken zien en ervaren op het gebied van onder andere Security Management.

VideoGuard ontwerpt en levert professionele video-oplossingen, gebaseerd op de laatste stand van de techniek: IP of netwerktechnologie. Het assortiment bestaat uit onder andere camera’s, toegangscontrole, intercom, kentekenherkenning, servers, Netwerk Video Recorders (NVR’s), actieve componenten en security managementsoftware. De systemen kunnen worden ingezet voor diverse vormen van beveiliging, bedrijfsbewaking, medische toepassingen, mobiel gebruik en meldkamercontrole.