Volledig vernieuwde website SALTO Systems biedt gepersonaliseerde productinformatie

Volledig vernieuwde website SALTO Systems biedt gepersonaliseerde productinformatie

SALTO Systems heeft de website volledig vernieuwd. De website biedt op een eenvoudige en toegankelijke manier alle informatie voor potentiële klanten, bedrijven en technologiepartners, zodat zij een goed beeld krijgen van de toegangscontrole-oplossingen van SALTO. Daarnaast biedt het gepersonaliseerde en interessante content over het cloud-based toegangscontrolesysteem SALTO KS en het server-based toegangscontrolesysteem SALTO Space.

Het nieuwe design van de website biedt gedetailleerde productinformatie over de elektronische producten die SALTO ontwikkelt en produceert. Daarnaast bevat de website uitgebreide informatie over de diverse technologieplatformen. Een uitgebreid gedeelte biedt op maat gemaakte oplossingen voor de verschillende sectoren, zoals commerciële bedrijven, openbare voorzieningen en industrie, residentiële en coliving omgevingen, onderwijs, gezondheidszorg, hospitality, coworking en retail.

De SALTO MyLock-configurator is ook te vinden op de nieuwe website, zodat bestekschrijvers, architecten, partners en eindgebruikers allemaal de draadloze elektronische deursloten van SALTO kunnen configureren en deze op verschillende type deuren kunnen visualiseren. MyLock-gebruikers kunnen de gewenste type hardware van SALTO personaliseren door te kiezen uit kleuren, afwerkingen, deurkrukken en functies. Tevens is het mogelijk om de technische specificaties van de geselecteerde configuraties te downloaden.

“We zijn zeer verheugd om de nieuwe SALTO website te lanceren en zijn ervan overtuigd dat deze in lijn is met onze duurzame bedrijfsvisie welke past bij dé producent van toegangscontrole die telkens weer baanbrekende elektronische en intelligente toegangscontrole-oplossingen ontwikkelt voor elke toepassing over de hele wereld”, aldus Borja Ganzarain, Brand, Content en Marketing bij SALTO Systems.

“We hebben hard gewerkt om onze website een upgrade te geven. Ons doel met deze nieuwe website is om onze bezoekers, klanten, partners en eindgebruikers een nieuw plek te bieden waar het doel en de oplossingen van SALTO duidelijker zijn dan ooit. Op deze handige en functionele website zullen zij de informatie vinden die nodig is om een weloverwogen beslissing te nemen voor intelligente toegangscontrole.”