Volledige assortiment Dahua altijd binnen handbereik met Dahua Partner App

Volledige assortiment Dahua altijd binnen handbereik met Dahua Partner App

Dahua Technology heeft de Dahua Partner App ontwikkeld voor installateurs en system integrators. Deze is beschikbaar voor iOS en Android op smartphones en tablets en beschikt over handige functies. Zo is in de app het volledige assortiment van Dahua te vinden, van IP-camera’s en HDCVI producten tot videointercomsystemen en intelligente videosystemen.

Het assortiment is doorzoekbaar per categorie of specifieke producten. Met de handige productvergelijker zijn producten te selecteren en hun specificaties naast elkaar te zien. In het overzicht worden de verschillen met geel gemarkeerd. De app is overal en altijd te raadplegen en bevat informatie over uiteenlopende sectoren, zoals transport, logistiek, retail en gebouwen. Zo is op locatie bij klanten altijd snel en eenvoudig een passend voorstel te maken met de Dahua Partner App.

Gebruikers kunnen gemakkelijk een gratis acccount aanmaken. Eenmaal aangemeld kunnen zij producten en oplossingen toevoegen aan de favorieten, die dan op een later tijdstip moeiteloos zijn terug te vinden in het profiel in het User Center. Daar zijn eveneens de eigen gegevens terug te vinden en veelgestelde vragen.

Iedereen die een account heeft aangemaakt, kan sinds 9 januari de scanfunctie aanvragen. Dahua beoordeelt alle aanvragen binnen 24 uur. Zodra een aanvraag is goedgekeurd, kan de gebruiker de scanfunctie gebruiken om de barcodes van Dahua producten te scannen en punten te sparen. Deze punten zijn in de Points Exchange Mall inwisselbaar voor Bol.com vouchers.

De Dahua Partner App is te downloaden via de Apple Store of de Google Play Store. Nieuwe deelnemers ontvangen bij registratie 50 spaarpunten gratis.

Klik hier voor meer informatie.