Webinars Dahua over thermische camera’s, camerabewaking in het donker en WizSense

Webinars Dahua over thermische camera’s, camerabewaking in het donker en WizSense

Dahua Technology organiseert in april een serie webinars over thermische camera’s, camerabewaking in het donker en WizSense. Deze zijn gratis te volgen voor iedereen na aanmelding.

Het eerste webinar vindt plaats op 2 april om 14.00 uur met als onderwerp ‘Thermische lichaamstemperatuur oplossing + 1-serie Thermische camera‚Äôs’. Momenteel zijn de oplossingen met thermische camera’s van Dahua zeer actueel, gezien de ingegrijpende situatie rondom het coronavirus. De experts van de fabrikant vertellen meer over de toepassingen van Dahua’s thermische camera’s en hoe deze ingezet kunnen worden om bijvoorbeeld de lichaamstemperatuur met een accuraatheid van 0,3 graden te kunnen te meten. Tevens introduceren ze Dahua’s nieuwe thermische productserie.

Op 16 april om 14.00 uur start het tweede webinar over (Super) Starlight & Full Color. Camerabewaking in het donker of op slecht verlichte plekken is geen enkel probleem met Dahua’s Starlight oplossing. Ook Full Color camera’s bieden 24/7 kleurrijke en glasheldere beelden.

Het derde webinar wordt gehouden op 30 april en begint om 14.00 uur. Dit webinar gaat in op AI WizSense & WizMind. Welke mogelijkheden biedt kunstmatige intelligentie binnen camerabewaking? WizSense en WizMind zijn Dahua’s antwoord op deze vraag. De producten in deze series zijn intelligent en gebruiksvriendelijk.

Klik hier voor meer informatie over de webinars van Dahua Technology.