Westvlietbewaking neemt eerste elektrische surveillanceauto in gebruik

Westvlietbewaking neemt eerste elektrische surveillanceauto in gebruik

Westvlietbewaking heeft de eerste elektrische surveillanceauto in gebruik genomen. Door de stijging van het aantal alarmopvolgings- en mobiele surveillanceklanten was uitbreiding noodzakelijk. Dit jaar worden nog minimaal twee dieselvoertuigen van Westvlietbewaking vervangen door elektrische voertuigen.

In de opvolgende jaren zal minimaal de helft van het wagenpark van Westvlietbewaking worden vervangen door elektrische voertuigen. Met meer dan 2500 aansluitingen en ruim twintig surveillanceauto’s is Westvlietbewaking de marktleider op het gebied van mobiele surveillance en alarmopvolging, keyholding en assistentieverlening in de politieregio Haaglanden. Het bedrijf is ook sterk vertegenwoordigd in de politieregio’s Rotterdam-Rijnmond en Hollands-Midden.

De eerste elektrische surveillanceauto werd afgelopen week geleverd door Roland Jacobs van de DAVO Groep. De auto werd in ontvangst genomen door Mark Zwienenberg (rechts op de foto), directeur/eigenaar van Westvlietbewaking. Met de introductie van elektrisch rijden is ook de belettering van de voertuigen onder handen genomen.