Yongfa en De Raat tekenen samenwerkingsovereenkomst

Yongfa en De Raat tekenen samenwerkingsovereenkomst

Yongfa Intelligent Security Technology en De Raat Security Products hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. De Raat gaat opereren als distribuerend partner in Europa voor het gehele kluizenprogramma van Yongfa.

Doel van de samenwerking is beider positie op de Europese markt verder te versterken. De Raat zal de producten in Europa in de markt gaan leveren onder zowel de merknaam ‘Protector’ als onder privaat label. Het Protector-label zal door beide partijen wereldwijd worden ge├»ntroduceerd.

De overeenkomst werd getekend tijdens de Canton Fair in Guangzhou (China) door Hu Xiaoliang van Yongfa Intelligent Security Technology en Marc Dudink van De Raat Security Products. “Deze overeenkomst moet de leidende positie van beide partijen verder versterken”, aldus Marc Dudink. “Een belangrijke stap in de verder ontwikkeling van groei”, vult Hu Xiaoliang aan.

Ningbo Yongfa Intelligent Security Technology Co Ltd is een leidende Chinese fabrikant van kluizen. Yongfa bezit vier eigen fabrieken in Ningbo en omgeving. De Raat Security Products is een vooraanstaande groothandel in brandkasten en kluizen gevestigd te Zoetermeer en verkoopt haar producten in vrijwel ieder Europees land, Afrika en het Midden-Oosten.