Security-Online » Microsites » ABUS Security-Center » Profiel

ABUS Security-Center

Altijd een stap verder
Het succesverhaal van de jonge onderneming laat duidelijk zien wat de mogelijkheden zijn op de groeimarkt van de beveiligingstechniek. ABUS Security-Center wordt in 1999 opgericht en ontwikkelt zich in korte tijd van een kleine aanbieder tot één van de toonaangevende fabrikanten op de markt voor elektronische beveiligingstechniek. In 2001 wordt Security-Center onderdeel van de gerenommeerde ABUS groep. ABUS Security-Center overtuigt de markt wereldwijd met innovatieve productideeën en hoogwaardige beveiligingsoplossingen zoals draadloze alarmsystemen, hybride alarmsystemen, analoge- en netwerkrecorders, analoge- en IP camera’s en nog veel meer. Internationale certificeringen (VdS, VSÖ, UVV, INCERT, NCP, F&P, EN) en goede prijzen voor de producten van ABUS Security-Center onderstrepen dit.

Partner van de vakhandel
Met vestigingen en partnerbedrijven in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Denemarken, India, Taiwan, Australië en onze wereldwijde distributiepartners biedt ABUS Security-Center nu betrouwbare oplossingen voor het beveiligen van woningen en bedrijfscomplexen. ABUS Security-Center verkoopt producten uitsluitend via de gekwalificeerde installateur.

Security-Center - onderdeel van ABUS
Met de succesvolle productgroepen heeft ABUS Security-Center altijd de juiste oplossingen voor elke behoefte. Bij de klanten staat ABUS Security-Center dan ook voor betrouwbare beveiligingsoplossingen uit één hand.

Als 100% dochter van de ABUS groep profiteert ABUS Security-Center ook van de jarenlange ervaring van de wereldwijd meest gerespecteerde veiligheidsspecialist. Met een traditie van meer dan 80 jaar staat ABUS voor betrouwbare bescherming en geniet het vertrouwen van miljoenen mensen en talloze ondernemingen over de gehele wereld.

Samen zorgen beide ondernemingen voor vooruitgang bij de ontwikkeling van mechanische en elektronische beveiligingstechnieken en geven de klanten het goede gevoel van veiligheid.

Microsite
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
Nederland
Tel:
Fax:
Email:
Website: https://www.abus-sc.nl