Security-Online » Microsites » Eaton Industries » Profiel

Eaton Industries

Eaton Industries is een internationale organisatie die gespecialiseerd is in elektrotechnische materialen. De Cooper Safety divisie is daarbinnen gericht op noodverlichting, branddetectiesystemen, inbraakbeveiliging en algemene verlichting.

Het bedrijf levert noodverlichtingsarmaturen van het merk Blessing. Een merk dat al in de jaren zestig, toen voor het eerst sprake was van noodverlichting, zeer betrouwbare en geavanceerde armaturen op de markt bracht. Door de jaren heen, hebben verschillende ontwikkelingen en ervaringen het mogelijk gemaakt om met technisch hoogstaande armaturen op de markt te komen. Ook esthetisch gezien zijn deze steeds beter te integreren in projecten. Het streven is om innovatief bezig te zijn, met oog voor de wensen van de klant. Natuurlijk beantwoorden alle armaturen aan de heersende wetgeving, normen en reglementeringen, zodat klanten altijd verzekerd zijn van kwalitatief goede producten.

Naast Blessing noodverlichting biedt Eaton Industries ook algemene verlichtingsarmaturen, brandmeldcentrales en inbraakalarmsystemen aan. Allen met de daarbij behorende componenten en accessoires. Voor een complete inrichting op het gebied van verlichting en beveiliging, bent u bij Cooper Safety daarom aan het goede adres.

Microsite
Ambacht 6
5301 KW Zaltbommel
Nederland
Tel: 0418-570200
Fax:
Email:
Website: http://www.coopersafety.nl