Security-Online » Microsites » GPS Perimeter Systems » Profiel

GPS Perimeter Systems

GPS Perimeter Systems heeft ruim twintig jaar ervaring in terreinbeveiliging. In deze periode hebben wij zeer uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in het toepassen en leveren van externe detectiesystemen. Niet voor niets worden wij gezien als marktleider op dit gebied. Door gebruik te maken van zeer geavanceerde systemen van toonaangevende fabrikanten kan GPS u oplossingen bieden voor nagenoeg alle denkbare situaties. Als onafhankelijk systeemhuis beoordelen we uw specifieke situatie en bepalen we de voor u optimale configuratie. Voor de eindgebruiker draait het om een veilig gevoel. En dat geven wij.

Met een breed scala aan hoogwaardige producten op het gebied van zichtbare en onzichtbare terreinbeveiliging, zenders en ontvangers en automation adviseren we u op maat. De installatie wordt uitgevoerd door gerenommeerde installatiebedrijven, die volkomen zijn ingespeeld op onze producten. Daarnaast zorgt GPS voor configuratie, onderhoud, training en service. En we hebben een volledig ingerichte en operationele testsite waar producten worden getest en gedemonstreerd. Dit zijn belangrijke voorwaarden voor een effectieve bescherming.

De uitdaging van GPS is om de bescherming onder alle omstandigheden te optimaliseren. De geaccidenteerdheid van het terrein en de weersomstandigheden mogen geen spelbreker zijn. Er is nagenoeg altijd een oplossing. Dat vraagt vaak om inventiviteit en de wil om verder te gaan waar anderen afhaken. Door onze betrokkenheid bent u zeker van een optimaal resultaat. Van bescherming op niveau. Voor uw bedrijf, maar ook voor u en uw gezin. Kortom, GPS verzorgt terreinbeveiliging van a tot z. Iedere installatie is bij GPS in veilige handen. Daar mag u op vertrouwen.

Microsite
De Chamotte 2
4191 GT Geldermalsen
Nederland
Tel: 0345-630503
Fax: 0345-630508
Email: info@terreinbeveiliging.com
Website: https://gps-perimeter.nl/